Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (2023)

Denne siden bruker tilknyttede lenker, og jeg kan tjene en liten provisjon når du bruker lenkene mine og foretar et kjøp, uten ekstra kostnad for deg.

En av de beste måtene å blande opp og kle opp antrekkene i kofferten er med smykker. Jeg vet, jeg sier det åpenbare, men hold deg til meg. I mange år fylte jeg kofferten min med flere lommer med snøring fylt med tykke, tunge smykker, og lurte så på hvorfor jeg ikke klarte å løfte vesken min. Og for å gjøre vondt verre, ville smykkene mine havne i en gigantisk floke når jeg ankom målet. Det var tydelig at jeg ikke ante hvordan jeg skulle pakke smykker til reise! Til slutt, etter flere feil, lærte jeg et par ting om hvordan jeg pakker smykker for reiser, og hvordan jeg forhindrer at halskjeder floker seg sammen når jeg reiser! Nå er smykkepakketips en av mine favoritterpakketipså dele, og halskjedene mine er ikke lenger sammenfiltret når jeg kommer! Les videre for alle mine hemmeligheter.

Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (1)

Å ta med smykker på turen er en fin måte å legge til ekstra interesse for reiseantrekkene dine, og kle dem opp eller ned for dag eller natt.

Men hva er den beste måten å pakke smykker for reise? Les videre for fem tips fra en proff!

Innholdsfortegnelse

 • 1. Ha smykkene i håndbagasjen
 • 2. Velg allsidige smykker i én fargepalett
 • 3. La dine mest verdifulle smykker være hjemme
  • 4. Slik forhindrer du at halskjeder floker seg sammen når du reiser
   • 5. Bruk en reisesmykkeveske til å pakke halskjeder, øredobber, ringer og armbånd

    1. Ha smykkene i håndbagasjen

    Ha alltid smykker med deg i håndbagasjen, og legg aldri, aldri smykker i innsjekket bagasje!

    Ved å pakke smykkene dine i håndbagasjen, garanterer det at du ikke blir skilt fra den. På den annen side, hvis du pakker smykkene dine i innsjekket bagasje, er det en sjanse for at det kan gå tapt, eller til og med stjeles.

    Ikke la det skje! Og ha bare smykkene i håndbagasjen slik at de alltid er med deg.

    2. Velg allsidige smykker i én fargepalett

    Et av de beste smykkepakketipsene jeg kan gi deg er å ta med halskjeder, øredobber og armbånd i en enkelt fargepalett. Hvis du vil holde pakkelisten kort, er det ikke tiden for å mikse og matche stiler eller metaller.

    Misforstå meg rett - jeg elsker en blandet metallsmykkelook generelt. Men når du prøver å holde det enkelt, hold deg til en enkelt metallfarge, og det blir så mye enklere å sette sammen tilbehøret ditt.

    3. La dine mest verdifulle smykker være hjemme

    Så mye som du kanskje vil ta med det spesielle, antikke smykket på turen, anbefaler jeg å legge igjen de mest verdifulle smykkene dine hjemme i en safe når du reiser. Det er to grunner til dette.

    For det første er det altfor lett for smykker å bli borte eller forlagt når du er på reise. Jeg snakker av personlig erfaring, og dette er en feil jeg aldri vil gjøre igjen! Jeg mistet en veldig spesiell ørering på en av mine siste turer (ja, bare EN ørering, UGH), og jeg har fortsatt ikke tilgitt meg selv for å ha tatt med dem i utgangspunktet.

    Når du skal velge hvilke smykker du skal ha med deg på turen, prøv å velge stykker som du ikke ville bli knust av hvis noe skulle skje med dem.

    For det andre kan det være et sikkerhetsproblem å bruke verdifulle smykker når du reiser, spesielt for kvinner som reiser alene. Misforstå meg rett – jeg elsker glitrer like mye som den neste jenten, men å bære prangende juveler kan tiltrekke seg uønsket oppmerksomhet, spesielt hvis du tilfeldigvis kommer over en dårlig skuespiller som leter etter et mål. Det er bedre å bare unngå dette helt og la dine mest dyrebare stykker være hjemme.

    Vurder en personlig artikkelforsikring

    Hvis du absolutt må ta med deg verdifulle smykker når du reiser, sørg for at du har forsikring for disse smykkene. Smykker kan forsikres som en del av en "Personlige artikler"-policy. Din nåværende bolig-, leie- eller bilforsikringsleverandør kan tilby dekning av personlige artikler - så ring dem for å spørre om å legge til en rytter til din nåværende forsikring.

    Kostnaden for en personlig artikkelpolicy avhenger av verdien av varen som blir forsikret, men vil i de fleste tilfeller være under $10 per måned.

    Profesjonelle reisetips:I disse dager kan reise være mer usikkert enn noen gang. Se etter eventuelle covid-relaterte begrensninger på reisemålet ditt, ogaldri reise uten reiseforsikring! jeg anbefalerSafetyWing, fordi de har fleksible + rimelige forsikringsplaner, og dekker også COVID-relaterte innvirkninger på reisen din (ikke alle selskaper gjør det)!

    4. Slik forhindrer du at halskjeder floker seg sammen når du reiser

    Har du noen gang pakket flere halskjeder for en tur, bare for å få dem viklet inn i en stor knute når du ankommer? Disse kan være vanskelige å løse, og også skrape smykkene dine.

    Det er to ting du kan gjøre for å forhindre at halskjedene floker seg sammen mens du reiser:

    Pakk hvert halskjede individuelt

    Den første måten å forhindre at halskjedene floker seg sammen når du reiser er enkel: pakk hvert halskjede i en individuell pose, i stedet for å legge alle smykkene dine i samme veske.

    Dette er et enkelt tips, og jeg anbefalerdisse posenefordi de er ripefrie og lette. Ved å pakke halskjeder separat, vil de ikke floke seg sammen.

    Dessverre kan de fortsatt lage knuter av seg selv, så prøv trikset nedenfor i stedet!

    Prøv dette smykkepakkeriet for å unngå floker i halskjeder

    For å forhindre at halskjedene dine floker seg sammen, her er et superenkelt og billig pakkehakk. Først, få noen sugerør. Ja, den typen du drikker gjennom! Du trenger ett sugerør for hvert halskjede du vil pakke.

    Deretter løsner du hvert halskjede og trer det gjennom et av sugerørene. Det skal se slik ut:

    Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (2)

    Fest deretter kjedet igjen. Det er det!

    Når hvert halskjede er tredd gjennom et sugerør, kan du pakke halskjedene sammen i en smykkerulle eller en pose, og de vil ikke bli flokete! Det vil se slik ut når du er ferdig:

    Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (3)

    Jeg anbefaler å bruke gjenbrukbare sugerør for dette hacket hvis du kan. Se etter gjenbrukbare silikonsugerrør i stedet for de som er laget av glass eller metall. jeg elskerdisse silikonsugerrørene, fordi de åpner seg via en vertikal søm, noe som gjør det superenkelt å tre halskjedene dine gjennom dem!

    Hvis du har kortere halskjeder, må du kanskje trimme sugerørene. Hvis det er tilfelle, anbefaler jeg å bruke papirsugerør, som er det jeg brukte på bildene ovenfor. Disse var rester fra en fest jeg holdt, og gir et flott smykkepakkeri!

    For flere geniale pakketips, sjekk ut innlegget mitt påbeste pakketips for kvinner!

    5. Bruk en reisesmykkeveske til å pakke halskjeder, øredobber, ringer og armbånd

    Til slutt anbefaler jeg å pakke smykker i en egnet reisesmykkeskrin. Jeg pleide å bare kaste smykkene mine i en hvilken som helst gammel veske som lå rundt, bare for å få den til å bli ripet opp.

    Det er så mange forskjellige typer smykkeskrin der ute, men jeg anbefaler dettereisesmykkeskrin. Jeg liker den fordi den har flere deler med glidelås, slik at du kan bruke den til å dele smykkene dine i typer eller forskjellige antrekk.

    Det beste reisesmykkevesken

    Dette smykkevesken kommer i en haug med forskjellige farger og er veldig rimelig!

    I tillegg ligger den flatt, noe som er superviktig når du skal pakke en bag. Mange reisesmykkevesker er mursteinsformede, så det er vanskeligere å finne plass til dem i kofferten.

    Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (4)

    Men viktigst av alt, jeg elsker at den passer til halskjedene dine når du har pakket dem med halmhakket ovenfor! Plasser kjedet + sugerørstykkene oppå smykkeskrinet, og så er det bare å lukke det via magnetlukkingen. Du ville ikke kunne gjøre dette med mange andre mindre saker der ute.

    Jeg håper disse tipsene har hjulpet deg med å vise deg nøyaktig hvordan du pakker smykker for reiser!

    Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (5)
    Slik pakker du smykker for reiser: 5 tips fra en proff! (6)

    abonnere

    Pakk som en proff med disse gratis utskriftene!

    • Fortsett med pakkeliste
    • Reiseantrekk
    • Sjekkliste før reisen
    Top Articles
    Latest Posts
    Article information

    Author: Domingo Moore

    Last Updated: 01/05/2024

    Views: 6091

    Rating: 4.2 / 5 (73 voted)

    Reviews: 80% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Domingo Moore

    Birthday: 1997-05-20

    Address: 6485 Kohler Route, Antonioton, VT 77375-0299

    Phone: +3213869077934

    Job: Sales Analyst

    Hobby: Kayaking, Roller skating, Cabaret, Rugby, Homebrewing, Creative writing, amateur radio

    Introduction: My name is Domingo Moore, I am a attractive, gorgeous, funny, jolly, spotless, nice, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.