Hvordan pakke smykker for reiser | 22 beste pakkemetoder (2023)

Å reise betyr at du må pakke og pakke ut mye, og å vite hvordan du pakker smykker for reiser uten å floke seg sammen er en ferdighet du må mestre. Spesielt når det kommer til noe verdifullt og lett å miste når du flytter, som smykker, er det veldig viktig å pakke dem trygt. Ellers må du håndtere et rotete rot når du når destinasjonen.

Det er en virkelig smerte, spesielt fordi du kan ende opp med å ødelegge smykkene dine når du prøver å få dem løst. For å forhindre at det skjer, har jeg kommet opp med denne artikkelen for å lære deg hvordan du pakker smykker for reiser. Hvis du er en som elsker å være stilig mens du utstyrer deg selv med smykker, vil du finne så mange tips og triks her som du kan implementere på din neste tur.

Jeg har søkt på internett på jakt etter tips om hvordan du kan pakke smykker for reiser og kompilert en dybdeliste og noen uvanlige måter du kan pakke smykkene dine på. Du vil finne noen kreative måter å pakke halskjeder, ringer, øredobber og armbånd på som stort sett ikke krever å kjøpe noen dyre smykker. La oss komme i gang!

Hvordan pakke

Hvordan pakke

Hvordan pakke smykker for reiser på tradisjonelle måter

Følgende er noen av de mest populære konvensjonelle metodene som er passende hvis du hele tiden er på farten og trenger en rask og effektiv måte å pakke smykkene på når du er på farten.

01. Smykkeruller

Området med smykkeruller er en flott måte å redusere plass på samtidig som du sikrer sikkerheten til alle dine verdisaker. Hvis du er en dame som alltid er på farten, enten for forretninger eller fornøyelser, er dette strategien for pakking av smykker for deg.

Smykkeruller er ofte laget av mykt stoff eller lær og inkluderer mange glidelåsseksjoner som kan brukes til å pakke ulike typer smykker. Bare rull den sammen og fest den som navnet tilsier etter at du har sortert og pakket smykkene dine for reise.

02. Smykkeskrin

Når du reiser, kan smykkeskrin være en virkelig smerte i nakken, spesielt hvis de er i håndbagasjen. Dermed er det ikke den beste måten, men har du en hjemme kan du bruke den til å pakke smykker til reise. Dette vil ikke spare deg så mye plass som en smykkerulle, men hvis du har plass i kofferten din, er det en av de raskeste og mest praktiske løsningene du har tilgjengelig for å pakke smykkene dine.

03. Individuelle smykkeposer

Når du kjøper et helt nytt smykke, er det ofte pakket i en sjarmerende liten veske eller lommebok. Til tross for at du vil anta at de bare er for visning, er det mange bruksområder for dem som gjør dem verdt å ha rundt seg.

Når det gjelder å pakke smykkene dine for reise, kan du bruke disse små posene for å holde smykkene dine organiserte og trygge mens du er på veien. Selv om dette ikke er den mest effektive metoden når du har et stort antall tilbehør å pakke, er det en fantastisk idé når du bare har noen få nøkkeldeler å ta med deg.

Hvordan pakke smykker for reiser ved å bruke DIY-måter

Hvordan pakke smykker for reiser | 22 beste pakkemetoder (1)

Følgende er raske og enkle måter å pakke smykker med gjenstander som ligger rundt i huset ditt. Du vil bli overrasket over å se hvor innovative og enkle disse DIY-ideene er.

04. Hobbybokser

En hobbyboks er et godt alternativ til et smykkeskrin. De kommer med en rekke rom for å skille juvelene dine. Det er også flere stiler å velge mellom, slik at du kan velge en som passer best til dine behov. Du kan få en hobbyboks fra nesten ethvert varehus.

05. Pillekasser

Hvis du ikke allerede eier en pilleboks, kan du få en til en svært rimelig pris. Små og skjøre smykker som øredobber og ringer kan pakkes trygt og sikkert i denne beholderen. Du kan oppbevare hver enkelt i sitt eget rom, noe som gjør det enkelt å holde orden på dem alle. Siden disse beholderne vanligvis har syv rom, kan du til og med planlegge hvilke plagg du skal ha på deg hver dag.

06. Vaskeklut

Å bruke en vaskeklut eller et mykt stykke tøy til å oppbevare smykkene dine er en annen effektiv metode for å pakke smykker for reise. Den er inspirert av smykkerullen, men den har ingen rom, noe som gjør den mer egnet for halskjeder.

Bare legg en ren klut flatt på et bord og plasser halskjedene en tomme fra hverandre. Rull opp kluten, pass på at halskjedene er skjult i foldene mens du går. Når halskjedene er pakket sammen, bruk en klips, nål eller pinne for å feste de to endene sammen for å forhindre at halskjedene glir ut.

07. Plastfolie

En annen kreativ måte å pakke smykkene på er å bruke plastfolien du allerede har på kjøkkenet. Fordelen med denne fremfor vaskekluten er at den er vanntett og kan brukes til mange typer smykker, ikke bare halskjeder.

Det første trinnet er å kutte opp et stykke plastfolie som er stort nok til å holde alle smykkene dine på ett sted. Legg den på et flatt underlag, og sørg for at den klebrige siden er opp. Plasser smykkene dine oppå det, og pass på at det er nok plass mellom hver gjenstand.

For å fullføre jobben, kutt det andre stykket plastfolie til samme størrelse eller større og legg det oppå smykket med den selvklebende siden ned. Trykk ned plastfolien for å fjerne eventuelle luftbobler og fest smykkene på plass. Forsegl endene av plastfolien for å sikre at ingenting glir av, og rull den deretter opp.

En annen måte er å bruke visittkort som bakgrunn og deretter pakke hver del individuelt inn i plastfolie. Deretter legger du hver i en Ziploc-pose for å sikre dem.

08. Pakkepapir

Du kan også bruke hvitt, ikke-farget eller mykt pakkepapir til å pakke smykker for reise. Pakk aldri smykkene dine i en avis eller på et trykt papir, da det kan misfarge fine metaller.

09. Drikkesuger

Dette er en annen vare du kanskje allerede har på kjøkkenet ditt, eller i det minste, som du ganske enkelt kan kjøpe i en nærbutikk. Sugerør er utmerket for oppbevaring av halskjeder som er tynne og skjøre.

Kutt sugerøret til samme lengde som kjedet når det er lukket. Tre kjedet gjennom sugerøret og fest det godt, og der har du det! Flekkfritt. Du kan deretter legge halskjedene i en ziplock-pose og bære dem i vesken uten bekymringer.

10. Poser med glidelås

En annen måte å pakke smykker for reise er å oppbevare dem individuelt i ziplock-poser. Lufttette poser med glidelås kan forhindre at smykker i sterling sølv blir anløpende. Du kan bruke denne metoden til å pakke ikke-sølv smykker også. Siden du pakker hvert smykke individuelt, kan du holde dem flokefrie, med alle bitene sammen uten å feilplassere noen.

11. Toalettpapirruller

Gitt at toalettpapir allerede er en nødvendig ting å ha for hånden mens du reiser, hvorfor ikke gjøre god bruk av det? De fungerer på samme måte som sugerør. Imidlertid er de bedre for store, dristige halskjeder, ikke mindre. De er et utmerket valg hvis du bare har noen få statement-kjeder å ha med deg. Ellers kan du ende opp med å fylle posen med silkeruller.

12. Sammenleggbare kleshengere

Bruken av sammenleggbare kleshengere er en annen utmerket metode for å pakke en uttalelse som er for stor og klumpete. Pakk halskjedene rundt en kleshenger og legg dem i en koffert, og du er ferdig.

Det forhindrer at halskjedene blir sammenfiltret og tar liten plass i vesken. Så snart du kommer til stedet ditt, kan du trekke kleshengerne ut av koffertene og oppbevare dem i skapet til du skal pakke dem igjen.

13. Papp

For å lage øredobber, stikk to hull i et stykke stivt kartong og sett øredobbene gjennom dem. Når du bruker øredobber med fiskekrok, kan baksiden av øredobbene festes til kortet ditt slik at de ikke faller ut. For å være på den sikre siden legger du kortdelen inn i en plastpose i tilfelle øredobber løsner under transport.

14. Knapper

Ta et stykke bånd eller bomullsstoff. Plasser knappene på toppen av stoffet eller båndet. Fest øredobber til båndet eller stoffet ved å tre dem gjennom knapphullene. Øredobber som har earingback bør lukkes bak på båndet eller tøystykket. Rull den deretter forsiktig sammen og legg den i et håndkle.

15. Mynteformer

Små myntebokser er ideelle for oppbevaring av små gjenstander som ringer, tennisarmbånd og øredobber. Den lille størrelsen gjør det enkelt og enkelt å oppbevare et par i vesken for å holde smykker organisert og skjult. Et profftips er å plassere en bomullsdott inne i beholderen for å unngå at ting rasler rundt og blir skadet.

16. Perlearrangører

Selv om disse plastoppbevaringsboksene er designet for perler, er de ideelle for oppbevaring av et stort antall øredobber i en kort periode. Du kan sette 1-3 par små øredobber eller ringer i hver krok.

17. Styrofoam tallerkener og kopper

Fest de små øredobbene dine på platens øverste del. Midt- og bunndelen kan brukes til å feste de lengre, mer tykke øredobber. Alle øreringene og kjedene dine passer til denne delen. Legg deretter den festede platen i en ziplock-pose.

Du kan beholde halskjedet i plastkopper eller isoporglass. Pakk et stykke tøy over dem for å unngå at de blir slengt rundt i bagasjen din. Denne tilnærmingen er en rimelig og langvarig måte å pakke smykker for reise.

18. Såpeholdere

Såpeholdere er en annen gjenstand som kan finnes i hjemmet ditt og kan kjøpes i nesten hvilken som helst butikk. Du kan bruke en såpeholder til å oppbevare øredobber, armbånd og ringer. Den kan ivareta alt samtidig som den holder alt på ett sted.

19. Kontaktsak

Alle som har på seg kontakter har noen ekstra kontaktsaker liggende i huset. Kontaktvesker er utmerkede oppbevaringsbeholdere for små øredobber, bittesmå ringøredobber, anheng og ringer på reise. På hver side av etuiet kan du plassere ett smykke, og det vil forbli trygt og beskyttet mot skade under reisen.

20. Sikre saker

Det er en god idé å oppbevare alle smykkene dine på ett trygt sted når du reiser, enten du bruker esken, den kom i eller en spesiell smykkebeholder. Etter at du har pakket alt individuelt for å sikre at det ikke blir skadet eller ødelagt, organiser dem alle sammen på ett sted.

Sikre kofferter kommer godt med når du ikke har nok plass i bagasjen til å holde smykkene dine organisert mens du reiser lett. Reiser du konstant kan det være lurt å investere i en reisesmykkearrangør som også kan brukes som oppbevaringsboks mens du er på reisemålet.

21. Støvposer

Etter at du har pakket smykker for reise, kan du bruke støvposer til å sortere dem i separate beholdere eller gruppere lignende deler. Som et eksempel, plasser alle bøyleøreringene dine i én støvpose og alle ringene i en annen.

22. Bobleplast

Bobleplast er også flott for å sikre dine delikate smykker enda mer. Når du har pakket alt ved å bruke DIY-metodene som er nevnt her, kan du pakke dem med bobleplast for mer sikkerhet.

Bli ferdig!

Nå har du lært så mange kreative metoder for hvordan du kan pakke smykker til reise. Som du kan se, trenger ikke å pakke smykker til reise være en vanskelig eller tidkrevende oppgave. Hvis du ser deg rundt i huset ditt og tenker litt over det, vil du kunne komme opp med enda flere fantastiske måter å pakke smykker for reise. Og hvis du gjør det, legg gjerne igjen en kommentar nedenfor, slik at andre kan prøve det også. Også i den uavhengige reisekatterbloggen har de skrevet om enreiseinspirert smykkeliste, håper du vil like den også.

Her er en flott video om hvordan du pakker smykker for reiser.

Til slutt, ikke glem å prøve disse pakkemetodene jeg har delt med deg neste gang du er på veien!

Det kan også være lurt å leseHvorfor reiser folk, Et blogginnlegg for reisenybegynnere!

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Carlyn Walter

Last Updated: 29/01/2024

Views: 6085

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Carlyn Walter

Birthday: 1996-01-03

Address: Suite 452 40815 Denyse Extensions, Sengermouth, OR 42374

Phone: +8501809515404

Job: Manufacturing Technician

Hobby: Table tennis, Archery, Vacation, Metal detecting, Yo-yoing, Crocheting, Creative writing

Introduction: My name is Carlyn Walter, I am a lively, glamorous, healthy, clean, powerful, calm, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.