Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (2023)

Planlegger du ferier og ønsker å vitehvordan pakke smykker for reise?Hvis du ikke aner hva og hvordan du skal velge, kan denne artikkelen hjelpe deg med å finnehvordan pakke smykker for reiser.

Når du reiser må du pakke og pakke ut mye, dermed må du lærehvordan pakke smykker tilgressluten å floke seg sammen.

Det er avgjørende å pakke gjenstander sikkert, spesielt når de er kostbare og utsatt for tap under en flytting, for eksempel smykker. Hvis ikke, må du håndtere et uorganisert rot når du kommer dit.

Det er en stor smerte, spesielt siden det å prøve å løsne dem kan føre til skade på smykkene dine.

Jeg skrev denne artikkelen for å vise deghvordan pakke smykker for en ferieå stoppe det fra å skje. Hvis du liker å bruke smykker for å utstyre antrekkene dine samtidig som du beholder stilsansen, vil du finne massevis av råd her som du kan bruke på din neste ferie.

Jeg kammetmotereiseeksperterråd om hvordan du pakker smykker for reiser og kom opp med en omfattende liste samt noen ukonvensjonelle ideer.

Du vil oppdage noen få oppfinnsomme måter å oppbevare halskjeder, ringer, øredobber og armbånd på, hvorav de fleste ikke krever kjøp av kostbare smykker. La oss komme igang!

Hvordan velge riktig smykkeveske for reiser?

Det første trinnet i å pakke smykker for en tur er å velge riktig smykkeskrin. Dette er noen ting å tenke på:

 • Størrelse og form:Du trenger et etui som kan bære alle smykkene dine samtidig som den er liten og enkel å pakke. For å holde smykkene dine organisert og fri for floker, se etter et etui med flere seksjoner.
 • Materiale:Velg en sterk veske laget av langvarig materiale, for eksempel lær eller hard plast. Dette vil beskytte smykkene dine mot støt og riper mens du reiser.
 • Sikkerhet:Se etter et etui med et pålitelig lukkesystem, for eksempel en lås, glidelås eller trykklås. Dette vil sikre at smykkene dine er sikret og ikke faller av mens de transporteres.

Hvordan pakke halskjeder for reiser?

Under reiser er halskjeder tilbøyelige til å bli sammenfiltret. Pakk dem på denne måten:

 • Bruk et sugerør:Tre kjedet gjennom et sugerør og fest låsen. Som et resultat vil den ikke floke seg sammen med andre kjeder eller halskjeder.
 • Bruk en smykkerull:For å unngå sammenfiltring, rull hvert halskjede individuelt i en smykkerull. Dessuten holder det dem organisert og sparer plass.

Hvordan pakke armbånd for reiser?

Øredobber er små og lette å miste. Hvordan du pakker dem er som følger:

 • Bruk et pilleetui:Et pilleetui bør ha en del for hvert par øredobber. De forblir organiserte og forhindrer tyveri på grunn av dette.
 • Bruk en papputskjæring:For å holde øredobbene, kutt små åpninger i et stykke papp. For å unngå tap, legg pappen i en ziplock-pose.

Hvordan pakke ringer for reiser?

Ringer blir lett mistet eller ødelagt mens du reiser. Hvordan du pakker dem er som følger:

 • Bruk et sugerør:Ringene skal teipes sammen etter å ha blitt satt gjennom et sugerør. Dette hindrer dem fra å bli feilplassert eller skadet.
 • Bruk en ringboks:Plasser ringene dine i en ringboks og pakk inn boksen i en myk klut. Dette holder dem organisert og forhindrer skade.

Hvordan pakker du smykker for internasjonale reiser?

Den beste måten å pakke smykker for flyreiser er med et reisesmykkeskrin. Det holder ting enkelt, organisert og sikkert. Du trenger ikke å bekymre deg for at halskjedene dine blir viklet inn i hverandre, eller at en falsk øredobber faller ut av vesken din.

Hvordan pakke smykker for reiser på tradisjonelle måter

Følgende er noen av de mest brukte tradisjonelle teknikkene som passer hvis du trenger en rask og effektiv måte åpakk smykkene dinenår du er på veien fordi du alltid er på flukt.

1. smykker ruller

Smykkeruller er en utmerket metode for å spare plass samtidig som du holder alle skattene dine trygge. Denne metoden for pakking av smykker er ideell for kvinner som hele tiden er på veien, enten de reiser for jobb eller fornøyelse.

Tallrike glidelåsseksjoner er inkludert i smykkeruller, som ofte er laget av mykt stoff eller lær og kan brukes til å pakke en rekke juveler. Etter at du har organisert og pakket smykkene dine for reise, er det bare å rulle det sammen og sikre det som navnet sier.

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (1)

UnionPlus Velvet Travel Jewelry Roll Bag Organizer...

 • Førsteklasses smykkekombinasjonsrulle, stor...
 • Laget av myk fløyel av høy kvalitet som er god på...
 • Inkludert 24 halskjede/armbåndsholder med knapp...
 • Ta vare på ringene, øredobber, halskjeder, armbånd...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

2. Smykkeskrin

Smykkeskrin kan være et stort problem å pakke når du reiser, spesielt hvis de er i håndbagasjekofferten. Som et resultat er det ikke den ideelle metoden, men hvis du allerede har en hjemme, kan du bruke den.

Selv om det ikke vil spare deg så mye plass som en smykkerull, er dette en av de enkleste og mest praktiske måtene å pakke smykkene dine på, forutsatt at du har plass i kofferten.

Salg

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (2)

SONGMICS smykkeskrin med glasslokk, 3-lags...

 • [Transparent glasslokk] Under det gjennomsiktige glasslokket...
 • [Elegant og slitesterk] Elegant skyhvit farge, skinnende...
 • [Odles of Storage] Med 3 lag og 19...
 • [Allsidig bruk] Denne moderne smykkeholderen ser ut...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

3. Individuelle smykkeposer

Et splitter nytt smykke blir ofte presentert for deg i en søt liten veske eller lommebok når du kjøper det. Selv om du kanskje antar at de bare er til pynt, har de en rekke formål som gjør dem nyttige å ha for hånden.

Du kan bruke disse små posene til å pakke smykkene dine på reise for å holde det ryddig og trygt. Når du bare trenger å ta med noen fåessensielle varermed deg er dette en god idé selv om det ikke er den mest effektive pakkestrategien for mange tilbehør.

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (3)

Zhengmy 50 stk smykker silke veske gaveposer…

 • Mini og lett: den lille ringvesken er...
 • Gode ​​gaver: Silkevesker med smykker er gode ...
 • Hensynsfullt materiale vedtatt: smykkevesken er...
 • Delikat og tiltalende: disse smykkeoppbevaringsposene...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

4. Vaskeklut

En annen effektiv måte å oppbevare smykker på på reise er å bruke en vaskeklut eller et annet mykt stykke stoff. Den er modellert etter smykkerullen, men mangler inndelinger, noe som gjør den bedre egnet for halskjeder.

Plasser halskjedene en tomme fra hverandre på et bord med en ren klut flatt på toppen. Pass på at halskjedene er gjemt opp i foldene på linen mens du ruller dem opp. For å hindre at halskjedene glir ut når de er pakket inn, fester du de to endene med en klips, nål eller pinne.

Salg

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (4)

TENSTARS 12-pakke premium vaskekluter sett – Rask...

 • 【ULTRA MYK OG ABSORBENDE】 Settet inkluderer 12 vaske…
 • 【ULTRA MYK OG ABSORBENDE】 KOMFORTABEL OG MYK -...
 • 【ULTRA MYK OG ABSORBENDE】ABSORBENDE og RASK...
 • 【ULTRA MYK OG ABSORBENDE】 TenStars brukervennlig...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

Les også: Hvorfor er flyreiser så dyre nå? 10 hovedårsaker

5. Plastfolie

Bruk plastfolien du allerede har på kjøkkenet som en annen oppfinnsom tilnærming til å pakke smykkene dine. Dette har fordelen fremfor en vaskeklut ved at den er vanntett og kan brukes til en rekke smykker, ikke bare halskjeder.

Å kutte opp et stykke plastfolie som er stort nok til å holde alle smykkene dine på ett sted er det første trinnet. Den skal plasseres flatt med den klebende siden opp. Sørg for at det er tilstrekkelig mellomrom mellom hvert smykke før du legger det oppå.

Klipp et andre stykke plastfolie til samme størrelse eller litt større for å fullføre oppgaven, og legg den deretter på toppen av smykket med den klebrige siden ned. Fjern eventuelle luftbobler og trykk på plastfolien for å holde smykkedelene på plass. Rull sammen plastfolien etter forsegling av endene for å unngå at noe sklir av.

En annen metode er å bruke en bakgrunn laget av visittkort og deretter pakke hver del individuelt inn i plastfolie. Etter det, fest dem ved å legge dem i en Ziploc-pose.

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (5)

15" strekkfilm/omslag med håndtak 1200 fot 500 %...

 • 15" 1200 fot strekkfilm med håndtak — Vi tilbyr en...
 • TO håndtak per rull! ECO-ruller med nedre sporvidde...
 • Opptil 500 % strekkevne — Overlegen stretch,...
 • Spar opptil 60 % ved å kjøpe direkte fra...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

6. Poser med glidelås

En annen tilnærming til transport av smykker er å plassere hver del i en ziplock-pose. Sterling sølv smykker kan unngå anløpning ved å oppbevares i lufttette ziplock poser.

Ikke-sølv smykker kan pakkes ved hjelp av denne teknikken også. Siden du pakker hvert smykke separat, kan du holde dem organiserte og flokefrie og unngå å miste noen av bitene.

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

7. Toalettpapirruller

Hvorfor ikke få mest mulig ut av toalettpapiret du allerede har med deg når du er på veien? De fungerer på samme måte som sugerør.

De fungerer best med store, slående halskjeder i stedet for delikate. Hvis du bare har noen få statement-kjeder å ta med deg, er de et godt alternativ. Ellers kan du ende opp med å legge vevruller i kofferten.

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (7)

Amazon Basics 2-lags toalettpapir, uparfymert, 30…

 • Amazon Basics toalettpapir inkluderer 30 ruller med...
 • Hver boks inneholder 5 pakker med 6 ruller Amazon...
 • Hver rull har 4,3 ganger flere ark enn en vanlig...
 • Amazon Basics 2-lags toalettpapir gir en...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

8. Sammenleggbare kleshengere

En annen fin måte å pakke et statement som er for stort og uhåndterlig er å bruke sammenleggbare kleshengere. Du er ferdig når du henger halskjedene fra en hangar og pakker dem i en koffert.

Det tar ikke mye plass i vesken og forhindrer at halskjedene floker seg sammen. Du kan ta kleshengerne ut av koffertene så snart du ankommer reisemålet ditt og oppbevare dem i skapet til du skal pakke dem igjen.

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (8)

12 STK reisehengere – bærbare sammenleggbare klær...

 • VELDIG SMART OG PRAKTISK – Det er for babyens...
 • SKLIDSIKTER DESIGN— Lar deg beholde din...
 • KOMPAKT FOR ENKEL OPPBEVARING— Disse kleshengerne kan...
 • HØY KVALITET OG LETT— Hver kleshenger veier...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

Les også: 19 beste nettsted for å bestille flyreiser for billige flybilletter

9. Mynteformer

Ringer, tennisarmbånd og øredobber er perfekte for å ha i små myntebokser. På grunn av deres minimale størrelse, er det enkelt og praktisk å putte noen i vesken for å holde smykker arrangert og skjult.

En bomullsdott kan plasseres inne i beholderen som et proffspiss for å hindre gjenstander fra å rasle rundt og bli ødelagt.

Salg

Hvordan pakke smykker for reiser [2023] | 15 beste ideer (9)

Tamicy Metal rektangulære tomme hengslede bokser – Pakke...

 • Rektangulær blikkboks: disse rektangulære beholderne...
 • Utsøkt og glatt design: De runde kantene er...
 • Størrelse: den rektangulære boksen størrelse 95 x 62 x 20 mm/...
 • Multifunksjon: dette er metallbokser som kan...

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

10. Styrofoam tallerkener og kopper

Fest de små øredobber til toppen av platen. De lengre, tykkere øredobber kan festes ved hjelp av midt- og bunnseksjonen. Denne delen passer til alle dine øredobber og kjeder. I en ziplock-pose, plasser den festede platen etter det.

Du kan oppbevare halskjedene dine i isoporglass eller plastbeholdere. For å forhindre at de beveger seg rundt i bagasjen din, pakk et stykke tøy rundt dem. Denne metoden for å pakke smykker for reiser er økonomisk og holdbar.

Siste oppdatering 2023-06-26 / Tilknyttede lenker / Bilder fra Amazon Product Advertising API

11. Såpeholdere

En annen ting du sannsynligvis har i hjemmet ditt er en såpebeholder, som du kan kjøpe fra praktisk talt enhver forhandler.

En såpeholder fungerer godt for å holde smykker som ringer, armbånd og øredobber. Alt kan være beskyttet mens det forblir på ett sted.

12. Kontaktsak

Hver kontaktlinsebruker har noen ekstra etuier rundt i huset. Når du er på reise, utgjør kontaktvesker flotte oppbevaringsbokser for små ringøredobber, anheng og ringer. Du kan sette ett smykke på hver side av etuiet, og det vil være trygt og sikkert under hele turen.

13. Trygge beholdere

Enten du bruker esken smykkene dine kom i eller en dedikert smykkearrangør, er det en god idé å legge alle verdisakene dine på ett sikkert sted mens du reiser. Organiser dem alle sammen på ett sted når du har pakket hver gjenstand separat for å forhindre skade eller riper.

Når dinbagasjehar ikke nok plass til å organisere verdisakene dine når du er på reise lett, er sikre etuier nyttig. Hvis du ofte reiser, kan det være lurt å bruke penger på en smykkearrangør som fungerer som en oppbevaringsbeholder etter at du ankommer stedet ditt.

Les også: Hvordan rengjøre et terrengkjøretøy etter en gjørmete kjøretur?

14. Poser med støv

Støvposer kan brukes til å dele smykker i forskjellige beholdere eller til å gruppere sammenlignbare deler etter at de er pakket for reise. Legg for eksempel alle øreringene dine i en støvpose, og alle ringene dine i en annen.

15. Cellofan

Bobleplast er også utmerket for ytterligere å beskytte dine delikate smykker. Etter å ha pakket alt ved hjelp av gjør-det-selv-teknikkene beskrevet ovenfor, kan du gi ytterligere sikkerhet ved å pakke det inn i bobleplast.

Konklusjon

Du har nå lært massevis av oppfinnsomme måter å pakke smykker på til ferien. Som du kan se, trenger ikke å pakke smykker på en reise være en utfordrende eller langvarig prosess.

Du kan tenke på mange flere fantastiske metoder for å pakke smykker for ferie hvis du tar litt hensyn og tar en titt rundt i hjemmet ditt.

Hvis du lykkes, vennligst legg inn en kommentar nedenfor slik at andre kan prøve det også. Jeg håper du også vil like den reiseinspirerte smykkelisten som ble skrevet om på den uavhengige reisepussbloggen.

Vanlige spørsmål om hvordan du pakker smykker til reiser

Det er mange spørsmål som dukker opp når du kjøper enpakke med smykker for reise, noen av de vanlige spørsmålene besvares nedenfor.

Q.1 Oppdager flyplasser smykker?

Bare smykker som består av magnetiske metaller vil utløse metalldetektorer. Dette innebærer at hvis smykket ditt er av høy kvalitet og laget av sølv, gull eller platina, trenger du ikke å ta det av.

Q.2 Kan jeg pakke smykker i innsjekket bagasje?

Vennligst ha verdisaker med deg til enhver tid hvis du reiser med dem, for eksempel smykker (ikke legg dem i innsjekket bagasje). For å bevare sikkerheten din kan du be om at TSA-offiseren inspiserer deg og dine eiendeler privat. Vennligst se "Hva kan jeg ta med?" side for en liste over flere forbudte varer.

Q.3 Hva er den sikreste måten å reise med smykker på?

Pakk smykkene i håndbagasjen mens du reiser med fly i stedet for i innsjekket bagasje, hvor det vil være en blendende fristelse for sikkerhetskontrollører. Alternativt, hvis smykkene ikke inneholder klumpete metaller som vil utløse sikkerhetsscreeningsteknologi, kan du bruke den dagen du går.

Q.4 Er smykker tillatt på en internasjonal flyvning?

Det er ikke nødvendig å avsløre dem hvis det er personlige eiendeler som du har tenkt å ta med hjem. De er personlige eiendeler, ja.

Fortell oss i kommentarfeltet i henhold til deg hvilken som er denBeste tips for hvordan pakke smykker til reise?

Ikke glem å bestille din personlige feriepakke medFiery Trippers. La oss gjøre ferien din til en romantisk så vel som en drømmende ferie.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 10/12/2023

Views: 6095

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.