Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (2023)

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (1)

Å vite hvordan man pakker smykker for reiser kan være en skremmende oppgave. Med potensialet for sammenfiltring, tyveri og skade, kan det være en utfordring å pakke disse delikate og ofte kostbare gjenstandene. Men ikke bekymre deg! Jeg har samlet noen tips og triks for å hjelpe deg med å holde smykkene dine trygge mens du er på reise, uavhengig av destinasjonen.

Her er en morsom video jeg har laget for å vise deg noen tradisjonelle og kreative måter å pakke smykkene dine på for å reise! Ingen sammenfiltrede halskjeder her! Den dekker imidlertid ikke alt jeg nevner i denne artikkelen, så fortsett å lese for flere tips.

[Hvis du ikke kan se videoen, må du kanskje deaktivere annonseblokkeringen!]

Hvordan pakke smykker for reise for å holde det trygt

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (2)

Når du reiser, vil du selvfølgelig holde smykkene dine sikre. Den beste måten å gjøre dette på for dyre smykker er å oppbevare hvert smykke separat, i sin egen pose eller boks. Dette vil bidra til å forhindre riper eller skade på delene. Diamanter, spesielt, bør oppbevares borte fra andre gjenstander, da de kan forårsake riper eller skade på andre smykker.

Hvis mulig, oppbevar smykkene dine på et sikkert sted, for eksempel en låst håndbagasje eller koffert. Dette vil hjelpe deg å unngå lommetyver og er smart i tilfelle bagasjen blir borte.

Når du legger igjen smykker på et hotellrom, sørg for at de er låst i en safe eller oppbevart i et sikkert område. Og hvis du har virkelig verdifulle stykker, før du drar, må du alltid dobbeltsjekke at alle smykkene er tatt med.

Å ta disse forholdsreglene kan hjelpe smykkene dine forbli trygge mens du reiser.

13 måter å pakke smykker for reiser

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (3)

Her er tretten måter å pakke smykkene dine for reisene dine, slik at gjenstandene er beskyttet og forhindret i å floke seg sammen. Noen av disse smykkearrangørene kan du kjøpe online før reisen din, mens de andre kanskje har hjemme allerede!

1. Reisesmykkeskrin

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (4)

La oss starte med en klassiker: smykkeskrinet. Smykkevesker for reiser er den perfekte måten å oppbevare og beskytte smykker mens du er på farten. De er tilgjengelige i mange størrelser og stiler for å imøtekomme forskjellige typer smykker og preferanser.

Reisesmykkevesker har rom for å holde gjenstander organisert og polstret for å beskytte skjøre gjenstander. De kommer også ofte med låser for å holde gjenstander sikre mens du reiser. Med disse eskene kan du enkelt ta med deg smykkene dine og holde dem trygge mot skade.

jeg elskerdenne myke fløyelsboksenfordi den beskytter det som er inni, har et lite innebygd speil og har akkurat passe antall mellomrom for den minimalistiske smykkereisende. Du kan se den øverste delen av boksen (det som er bak speilet) øverst til høyre på bildet ovenfor.

Den kommer i mange forskjellige farger og ligger i en fin boks når du får den.

Den er så søt at den faktisk er en flott gave også!(Her er et innlegg om noen andre flottereisegaver til kvinner!)

Hva det ikke er bra for:

 • Mange smykker
 • Store øredobber
 • Store armbånd/stablearmringer
 • Tykke halskjeder

2. Pilleetui

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (6)

En pilleetui er den ideelle løsningen for reiser med små smykker. Bare ikke bland smykkene dine med pillene dine!

Disse små, bærbare beholderne kan brukes til å lagre og organisere smykker som ringer, øredobber og små halskjeder. Noen versjoner deler seg til og med inn i flere rom, noe som gjør det enkelt å pakke flere deler på ett sted.

I tillegg er en pilleetui lett og lett å bære, noe som gjør den ideell for pakking av smykker når du reiser.

Hva det ikke er bra for:

 • Mange smykker
 • Store smykker av alle slag

3. Halm til halskjeder

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (8)

Teknikken "løkke et halskjede gjennom et sugerør" er en fin måte å beskytte smykker på når du reiser. Denne metoden innebærer å skli en halskjede gjennom et sugerør og lage en løkke for å holde begge ender av kjeden på plass. Denne løkken forhindrer at kjedet blir sammenfiltret og hindrer at kjedet blir skadet.

Jeg hadde bare gjenbrukbare sugerør tilgjengelig for å teste ut denne metoden, og selv om det er gjennomførbart, vil du sannsynligvis foretrekke sugerør du kan kutte i størrelse. (Jeg elsker mine gjenbrukbare fargerike sugerør fordi de er en morsom måte for gjester å skille drinkene sine fra hverandre!)

Siden sugerørene mine er ganske lange, la jeg tynne halskjeder som passet hele veien gjennom sugerøret og festet et eget armbånd på utsiden.

Denne metoden er enkel, rimelig og en fin måte å holde halskjeder fri for floker mens du reiser. Hvis du bruker engangssugerør, kan du også kutte dem i tredjedeler for tynne armbånd.

Hva det ikke er bra for:

 • Tykke halskjeder/armbånd, med mindre du fester dem på utsiden av sugerøret
 • Alt annet enn halskjeder og armbånd

4. Smykkeruller

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (10)

Her er et mer fleksibelt alternativ sammenlignet med reisesmykkeskrinet.

Smykkerullearrangører er en annen perfekt løsning for å pakke smykker for reiser. Disse reiseveskene er typisk kompakte og lette, og er designet for å holde smykkene dine organisert og beskyttet under lange turer.

De har en tendens til å være foret med et mykt materiale, for eksempel fløyel, smykkene dine er sikre mot riper og skader. Roll-up-designet gjør det enkelt å oppbevare og transportere, og flere lommer og rom er inkludert for å organisere smykkene dine.

Smykkeruller kommer i en rekke farger, stiler og prisklasser, noe som gjør dem til et godt alternativ!

Jeg elskerBagsmart smykkeveske. Faktisk er det min valgmetode for hvordan jeg skal pakke smykker for reiser!

Denne reisesmykkerullen kommer i flere farger og to forskjellige størrelser. Jeg fikk den lille saken siden jeg ikke reiser med massevis av smykker. Hvis du reiser med flere smykker enn meg, tilbyr mediet mer plass med 4 kjedeklips, 2 ringruller og en ekstra gjennomsiktig del.

Hva det ikke er bra for:

 • Tykke armbånd/stablearmringer
 • Tykke halskjeder

5. Reisehåndkle eller vaskeklut

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (12)

En vask eller ansiktsklut er en enkel måte å holde smykkene dine trygge på. Vaskekluter er myke og skånsomme mot smykker, og materialet er tykt nok til å beskytte bitene mot støt og riper.

Når du pakker smykker, pakk hver del inn i hver fold på vaskekluten og fest den med en gummistrikk. Deretter legger du de innpakkede smykkene i en trygg, polstret beholder eller et rom i bagasjen.

Siden håndklær vanligvis er tykkere enn smykkeruller, vil de vanligvis ta mer plass i bagasjen. Så husk det når du pakker!

Du kan også velge tynnere vaskekluter som disse. Jeg har dem for hånden uansett fordi de er så myke at jeg bruker dem til babyen min!

Hva det ikke er bra for:

 • Å være på farten og ha tilgang til smykkene dine

6. Assorterte vesker

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (14)

Poser med glidelås eller vakuumforsegling er en fin måte å oppbevare smykkene dine på mens du reiser. Ikke bare holder de hvert smykke organisert, men de beskytter også mot smuss og fuktighet.

Ziplock-vesker kommer i en rekke størrelser, noe som gjør dem ideelle for oppbevaring av alt fra halskjeder og armbånd til øredobber og klokker. De er også lette og lette å passe inn i enhver koffert eller veske.

Selv om de ikke akkurat er et miljøvennlig alternativ, kan de gjenbrukes flere ganger for å pakke smykker.

Du kan også bruke posen som smykket ditt kom i (hvis det kom i en). Jeg liker å beholde noen av dem bare for dette scenariet.

Hva de ikke er gode for:

 • Plastposer er ikke bra for miljøet, så gjenbruk dem for å være mer miljøvennlige!

7. Bobleplast

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (15)

Bobleplast er et klassisk pakkeverktøy og er et alternativ for å pakke smykker til reise. Den er lett, rimelig og gir et dempende lag med beskyttelse mot støt og riper.

Bobleplast kan brukes til å pakke inn hvert smykke individuelt i en liten bunt. Jeg fant det imidlertid lettere å rulle flere gjenstander i en bunt, siden noen stykker bobleplast er lange. Du kan deretter plassere disse i en sikker boks eller pose.

Bobleplast er et flott alternativ for større stykker som ikke passer i en typisk smykkeskrin eller rull. Den eneste ulempen med bobleplast for meg er at det rett og slett er for fristende å poppe 😉

Hva det ikke er bra for:

 • Å være på farten og ha tilgang til smykkene dine
 • Mindre smykker som øredobber

8. Takleboks

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (16)

jeg fisker ikke. Og det vil jeg nok aldri. Men hvis du gjør det, så er en redskapsboks en morsom måte å pakke smykker og tilbehør på til reisen og er flott for de som elsker å fiske og allerede har dette utstyret. Taklebokser har vanligvis en sikker forsegling, er gjennomsiktige og har flere rom. Dette gjør dem flotte for oppbevaring av ringer, halskjeder og øredobber. Gressbokser er ikke bare gode for å reise med smykkene dine, men også for oppbevaring hjemme.

Her er takleboksensom vi bruker hjemme til oppbevaring av penner, blyanter og annet krimskrams.

Selv om jeg synes det er litt klumpete for reiser, kunne jeg se at dette kommer til nytte for jenten som reiser med mange klumpete halskjeder. Det er også et flott alternativ for smykkeelskere som drar på en lengre tur eller for noen som flytter til et nytt reisemål.

Hva det ikke er bra for:

 • Pakningslys
 • Tynne halskjeder som lett floker seg (med mindre de er i sin egen lille baggie)
 • Armringer (med mindre takleboksen din er stor nok)
 • Mindre øredobber som studs (med mindre de er i sin egen lille baggie)

9. Knapper, kork og skum for øredobber

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (18)

Knapper, skum og korker er raske og enkle løsninger for oppbevaring av krokøredobber. Når du har festet øredobbene i materialet, legger du varen i en myk bag eller en del av bagasjen. Skum er ypperlig for oppbevaring av øredobber over lengre perioder, da det gir en pute som forhindrer at øredobbene bøyes eller skades. Skum kan også brukes med alle typer øredobber (som de med bakside på!).

Hva de ikke er gode for:

 • Alt bortsett fra øredobber

10. Papp

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (19)

Kartong er en av mine favorittmåter å pakke smykker på til reise fordi du mest sannsynlig har noen rundt i huset (Amazon-pakker, har jeg rett?). Jeg liker at du kan tilpasse papp til å lagre halskjeder og til og med ringer også!

Hva det ikke er bra for:

 • Armringer
 • Tykke halskjeder

11. Karabinkrok

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (20)

Liker du å bestige fjell? Har du noen gang tenkt på å bruke det klatreutstyret til å lagre smykker? Sjokkerende nok er karabinkroker en fin måte å pakke smykker på for reiser.

Ikke bare gir de en sikker måte å holde ringene på ett sted, men de kan også klippes på en veske eller annen gjenstand for å gjøre det enklere å sikre.

Karabinkroker kommer også i en rekke størrelser, farger og stiler, slik at de kan være en morsom måte å lagre smykker på mens du er på farten. I tillegg er de lette og rimelige, noe som gjør dem til et solid alternativ.

Hva det ikke er bra for:

 • De fleste øredobber (bare de med lukkede løkker kan festes til en karabin som på bildet ovenfor)

12. Plastfolie

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (22)

En annen måte å beskytte smykkene på mens du reiser er å pakke dem inn i plastfolie. Dette er en enkel måte å beskytte smykkene dine mot støv, smuss og fuktighet under transport. I tillegg forhindrer innpakning av smykker i plastfolie at bitene blir riper eller floker seg sammen.

Husk at det er viktig å bruke plastfolie som er tykk nok til å gi nødvendig beskyttelse for smykkene dine.

Selv om dette ikke er det mest miljøvennlige alternativet, er det en rask og enkel løsning du sannsynligvis allerede har hjemme.

Hva det ikke er bra for:

 • Miljøet
 • Å være på farten og ha tilgang til smykkene dine

13. Sokker

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (23)

Jeg vet, denne høres veldig rar ut. Men hvis du reiser med smykker til et reisemål der du planlegger å pakke helt ut, så hør meg!

Du kommer til å pakke dem uansett, så du kan like gjerne gjøre dem nyttige! Når du baller opp ankelsokkene dine, kan du legge tykke halskjeder, store øredobber som ikke blir borte, armringer, tykke armbånd osv. inni.

Når du kommer til overnattingsstedet ditt, pakker du forsiktig ut smykkene fra hvert par sokker. På den måten er de bare i sokkene dine på reisen.

Her er fangsten ... du vil sannsynligvis vaske eventuelle skitne sokker før du pakker for returen. Så hvis det ikke er en vaskemaskin på stedet, er dette kanskje ikke metoden for deg!

Hva de ikke er gode for:

 • Delikate øredobber (de kan falle ut hvis de ikke er gjemt ordentlig inn)
 • Lekre smykker (de kan falle ut hvis de ikke er gjemt ordentlig inn)
 • Overnatting uten vaskemaskin

Hvordan reise med smykker: FAQ

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (24)

Bør jeg pakke smykker i innsjekkingsbagasjen?

Nei, det anbefales ikke å pakke smykker i innsjekkingsbagasjen. Smykker anses som en verdifull gjenstand, og det er best å ha smykker med deg i håndbagasjen eller på din person for å sikre at de ikke blir borte eller stjålet.

Kan jeg bruke metallsmykker gjennom sikkerhetskontrollen?

Ja, du kan bruke små metallsmykker gjennom sikkerhetskontrollen. Det kan imidlertid være nødvendig å fjerne store metallsmykker og legge dem i en separat søppelkasse for screening. Det er best å unngå å bruke klumpete metallsmykker mens du reiser.

Kan jeg fly med dyre smykker?

Ja, du kan fly med dyre smykker. Det er imidlertid viktig å huske at Transportation Security Administration (TSA) foreslår at alle smykker legges i håndbagasjen. I tillegg, for dyrere varer, bør du sørge for at smykkene dine er tilstrekkelig forsikret under flyreisen og reisen.

Kan jeg pakke smykker i håndbagasjen?

Ja, du kan pakke smykker i håndbagasjen. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du har med deg en stor mengde smykker som inneholder edle metaller eller steiner, for eksempel diamanter, kan det bli gjenstand for ytterligere kontroll av flyplassens sikkerhetskontroll!

Bør jeg bruke smykker på reise?

Det kommer an på. Er smykket avgjørende for antrekket ditt? Så ja, du burde. Jeg kan ikke støtte moteforbrytelser! Tuller! Selvfølgelig kan det være uklokt å bruke dyre smykker mens du reiser. Smykker kan lett mistes eller stjeles og kan vekke uønsket oppmerksomhet. Men bruk din beste dømmekraft, så skal du ha det bra!

For å konkludere…

Hvordan pakke smykker for reiser: 13 kreative tips og triks (25)

Jeg håper med disse tipsene, vil du være klar til å dra og få mest mulig ut av reisen din, smykker og alt. Gi meg beskjed i kommentarfeltet under hvilken smykkereisearrangør du foretrekker!

Trygge reiser!

Jasmine

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Pres. Lawanda Wiegand

Last Updated: 23/01/2024

Views: 6087

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Pres. Lawanda Wiegand

Birthday: 1993-01-10

Address: Suite 391 6963 Ullrich Shore, Bellefort, WI 01350-7893

Phone: +6806610432415

Job: Dynamic Manufacturing Assistant

Hobby: amateur radio, Taekwondo, Wood carving, Parkour, Skateboarding, Running, Rafting

Introduction: My name is Pres. Lawanda Wiegand, I am a inquisitive, helpful, glamorous, cheerful, open, clever, innocent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.