6 ting du trenger å vite om å reise med smykker (2023)

6 ting du trenger å vite om å reise med smykker

Har du en morsom ferie på vei? Klikk her for å lære alt du trenger å vite om å reise med smykker og holde edelstenene dine trygge.

Nøkkelord: reise med smykker

Gjør du deg klar for din neste ferie?

Vil du ikke legge igjen smykkene dine?

Å reise med smykker kan skape mye hodepine hvis du ikke gjør det riktig. Før du drar på tur, må du tenke lenge på smykkene dine og bestemme deg for hvordan du skal holde favorittgjenstandene dine trygge mens du er på veien.

Problemer med å reise med smykker

Det er mange vanlige problemer som følger med å reise med smykker. Selv om det kan være flott å ha favorittsmykkene dine med deg for en gang i livet reiseopplevelse, er det få grunner til at det kan være spesielt vanskelig.

Nedenfor er noen av hovedproblemene du vil møte når du reiser med smykker:

  • Du kan miste viktige smykker mens du reiser. Disse smykkene kan ha vært veldig dyre eller ha sentimental verdi.
  • Når de bæres i bagasjen tilfeldig, kan halskjedene og andre typer smykker bli uorganiserte og bli sammenfiltret eller sammenknyttet.
  • Det kan være vanskelig å holde styr på smykkene dine effektivt når du er på reise, enten du er på flyet, på hotellrommet eller utenfor.
  • Å bruke smykker kan tiltrekke seg feil type oppmerksomhet, i form av lommetyver og tyver.

Nedenfor vil vi fortelle deg nøyaktig hva du trenger å vite når du reiser med smykker, slik at du kan unngå alle disse problemene.

1. Du trenger å vite hvilke smykker du bør ta med deg

(Video) HOW TO TRAVEL WITH JEWELRY (5 PRO TIPS!) - Best Practices For Traveling With Jewelry & Watches

Selv om du kanskje føler at du trenger noen av de dyrere delene dine med deg når du reiser, kan det være lurt å tenke deg om to ganger. Det kan være i din beste interesse å la dine dyreste og mest sentimentale smykker være hjemme.

Når du ser gjennom smykkene dine og bestemmer deg for hva du skal ta med, må du være realistisk med hensyn til dine behov for turen. Bestem hva du vil trenge smykkene til og når du skal bruke det.

Vil du tilbringe late dager under en palme på stranden? Eller skal du delta på utsøkte middager? Skal du delta på en forretningsfest eller et bryllup?

Vær realistisk med hensyn til hva du trenger på reisen og hva reisen vil innebære. Bare ta med det du trenger. Å ta med ørepynt, bøyle og dangle øredobber, anheng, noen få armbånd og en klokke vil tilby mye allsidighet og kan være alt du egentlig trenger åkoordinere med antrekket dittmens du reiser.

2. Du kan bruke et bryllupsfingeralternativ

Hvis du skal på tur, må du ha en plan for å beskytte den spesielle ringen på fingeren. Det kan være den beste avgjørelsen å la bryllupsringen og forlovelsesringene være hjemme for å unngå problemer.

Å miste eller feilplassere gifteringen din kan være en særlig risiko hvis du skal være ute på camping eller gå ut i villmarken under turen. Brudesett og ringer kan lett gå seg vill i skogen under en fottur eller mens du svømmer.

I tillegg kan gifteringer som er spesielt forlokkende også tiltrekke feil type oppmerksomhet til deg i form av tyver og lommetyver.

(Video) Ting alle jenter gjør

Som en løsning kan du velge å bruke et billigere bryllupsbånd som er satt av spesielt til reise. Å ha en god stand-in bryllup band ellerplassholder forlovelsesringpå turen kan være en utmerket idé og vil hjelpe deg å puste lettere mens du er på farten.

3. Du må pakke smykkene dine riktig

Når det kommer til smykkene du bestemmer deg for å ta med deg mens du reiser, er det gode og dårlige måter å pakke dem sammen i kofferten.

Her er noen få gjenstander og tips som lar deg pakke smykkene dine med minimalt problemer:

  • Reisetui for smykker:Du kan vurdere en reiseveske eller smykkerulle hvis du reiser ofte og vil ha en praktisk måte å bære og beskytte smykkene dine på
  • Perlemappe:En perlemapp kan være flott for å beskytte halskjeder, perler og andre store smykker mot riper og skrubbsår.
  • Smykkeposer:Smykkeposer kan være flotte for å bære øredobber og anheng.
  • Sugerør:Du kan bruke sugerør til å pakke kjedekjedene opp og holde dem ufiltrerte. For å gjøre dette, plasser halvparten av kjedet i et sugerør og hekt deretter låsen
  • En pilleboks:En syv-dagers pilleboks kan tjene et flott dobbelt formål som en smykkebærer, ideell for individuelle øredobber, ringer, mindre halskjeder og armbånd.

4. Du bør holde den i nærheten til enhver tid

Når du er på reise, må du være sikker på å holde smykkene dine nær deg og godt beskyttet til enhver tid.

Når du flyr, er det viktig at du tar med deg smykkene i håndbagasjen. Du kan også vurdere å bruke smykkene dine mens du er på flyet for å holde det ekstra sikkert.

Pass på at du aldri har med deg viktige smykker i innsjekket bagasje. Innsjekket bagasje har større risiko for å gå seg vill under transport.

(Video) 10 ting jenter skulle ønske gutter visste

I tillegg, mens du er på en flyplassterminal eller andre steder, sørg for å aldri la smykkene dine ligge uten tilsyn i en koffert eller veske. Bær alltid smykkene dine personlig, ikke la hotellpersonalet bære en bag med smykker i, og vær alltid oppmerksom.

Det kan være et mareritt å sjekke vesken under reisen bare for å finne ut at favorittsmykket ditt har forsvunnet, så sørg for å være forsiktig når du reiser og alltid være på utkikk.

5. Vurder smykkeforsikring

Mange huseiere og leietakers forsikringer dekker automatisk et visst beløp for tap av smykker. Du må imidlertid gjøre din due diligence og finne ut om dette er tilfelle.

Hvis ikke, eller hvis du reiser med veldig dyre varer, kan det være lurt å se etter en separatsmykkeforsikringpolitikk spesielt for smykkene dine. Diskuter det med forsikringsagenten din for å finne ut hvilke valg du har og hva som best dekker dine behov når det gjelder å reise med smykker.

Sørg i tillegg for å ta et bilde av smykkene dine før du drar på reisen. Du kan deretter lagre bildene på telefonen, på datamaskinen hjemme eller til og med på en skytjeneste som Google Drive.

I tilfelle et smykke blir stjålet eller forsvunnet, vil dette være til stor hjelp når du samarbeider med forsikringsagenter og hotellpersonale for å finne det igjen.

6. Hold smykkene dine sikre etter ankomst

(Video) DETTE TRENGER DU I SEKKEN PÅ LANGTUR

Når du er på ferie eller reiser, må du holde smykkene dine trygge til enhver tid. Sjansen er stor for at hotellet ditt vil tilby noen overnattingssteder for å beskytte smykkene dine når du ikke bruker dem.

Å gjemme det i bagasjen er ikke en god idé. Mange hoteller vil ha en safe som du kan bruke på rommet ditt for å plassere viktige gjenstander, så bruk denne når smykkene dine ikke er nødvendig.

I tillegg til funksjonene til rommet ditt, vil mange av de bedre hotellene ha andre sikkerhetstjenester. De kan være i stand til å oppbevare smykkene dine i en hotellsafe eller safe.

Vurder å kontakte hotellet ditt på forhånd hvis du skal reise med dyre gjenstander. Hotellet kan kreve et gebyr for høysikkerhetstjenester, men det kan være vel verdt det hvis du reiser med smykker du ikke vil miste.

Siste tanker

6 ting du trenger å vite om å reise med smykker (8)

Selv om det kan være vanskelig å legge igjen favorittsmykket ditt eller å forberede seg litt ekstra, slår det å miste smykkene på det som burde vært en hyggelig tur. Ved å vurdere tipsene ovenfor og tenke gjennom det på forhånd, har du størst sjanse for å få en jevn tur.

Ser du etter flere nyttige smykketips og anbefalinger? Sjekk ut mer nå på vårSmykker utdanningblogg.

Videos

1. Vi sangen
(Anita Galtung Nilsen)
2. Energy Healing to Raise your Vibration, Kundalini Energy
(The Awakening Energy by Skeed)
3. 10 ARGENTINISK KULTURSJOKK 🧉😲 | Disse kulturelle forskjellene overrasket oss som bor i Argentina! 🇦🇷
(Samuel and Audrey - Travel and Food Videos)
4. what it's like living alone during a pandemic (productive day in my life)
(AmandaRachLee)
5. STOR INNSKAP 1.000+ stykker smykker 29 £ Sterling Silver Abdandoned Storage Wars Auction
(Bargainhuntersthrift)
6. Camping i regnet - forhøyet telt
(AB Camping)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Aracelis Kilback

Last Updated: 13/11/2023

Views: 5873

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Aracelis Kilback

Birthday: 1994-11-22

Address: Apt. 895 30151 Green Plain, Lake Mariela, RI 98141

Phone: +5992291857476

Job: Legal Officer

Hobby: LARPing, role-playing games, Slacklining, Reading, Inline skating, Brazilian jiu-jitsu, Dance

Introduction: My name is Aracelis Kilback, I am a nice, gentle, agreeable, joyous, attractive, combative, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.